Wilt u van uw Lokale Bedrijf een Online Succes maken?

Meer doen met Email Marketing, Advertenties op Sociale Media of Hoger in Google komen?

Maak dan nu snel een afspraak! Het 1e Consult is Kosteloos en geheel Vrijblijvend!

Maak een Afspraak

Bent u op zoek naar een Online Marketing Consultant die uw bedrijf kan helpen met het Genereren van meer Leads of bij het opzetten van een Nieuwe Website?

Dan kan Lokaal Online u helpen!

Websites Alphenaar en Ribs Royal

Nieuwe Websites, Webwinkels, Hoger in Google komen, E-mail Marketing & Adverteren op Google & Facebook!

Websites moeten omzet genereren, want waarom zou u er anders 1 hebben? Ooit al eens een flink bedrag betaald voor een website maar heeft deze na jaren eigenlijk niets opgeleverd? Dat kan anders!

Door van te voren samen een op maat gemaakte strategie te creëren haalt u maximaal rendement uit uw investering!

Ga naar de Contactpagina

Haal zoals V&S Beveiliging meer uit het internet!

Voor V&S Beveiliging is er een compleet nieuwe responsive website opgezet met een dynamisch offerte systeem en een focus op het genereren van nieuwe leads o.a. doormiddel van adwords en het weggeven van een e-book met speciale landingspagina’s voor acties.

De website is geoptimaliseerd voor Google en rankt 1 maand na lancering al #1 voor “alarmsystemen voor bedrijven” en haalt met regelmaat nieuwe offertes binnen. Lijkt dit u ook wel wat?

vswebsite2

Wilt u graag meer bezoekers naar uw website halen om meer leads te vinden die u kunt omzetten in klanten? Dat kan met online marketing!

Lokaal Online kan u bijvoorbeeld met het volgende van dienst zijn

 • Meer leads via uw website of een nieuwe website met advertenties op Google & Facebook!
 • Zorgen dat uw website hoger in Google komt met een op maat gemaakte SEO strategie!
 • Converterende landingspagina’s op uw website maken die bezoekers omzetten in leads!
 • Door slimme Call-to-Actions te gebruiken waarbij o.a. e-mailadressen worden verzameld!
 • Prachtige e-mail campagnes te versturen naar de verzamelde leads en uw bestaande klanten!
Maak een Afspraak

Wat vinden de klanten van Lokaal Online?

Bij Lokaal online ben je altijd up to date online. Korte lijnen, altijd bereikbaar en de perfecte mix van prijs en kwaliteit! Lokaal Online heeft voor ons een nieuwe website gemaakt in onze huisstijl die goed leesbaar is op mobiel en pc en onze vindbaarheid op Google heeft verhoogt! Onze klanten boeien en binden is een belangrijk doel voor ons en met leuke Facebook acties en professionele mailingen & de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken aan onze website is lokaal online hierin zeker geslaagd! Dik tevreden!Binne Postma, Eigenaar van De Dikke Draai
Binne Postma De Dikke Draai

Binne Postma

Erik Vos

Erik Vos

Na problemen met onze oude websitemaker zijn we bij Lokaal Online terecht gekomen, er is meteen een goede en betaalbare website voor ons online gezet waarop we onze weekaanbiedingen kunnen zetten. Op advies van Lokaal Online zijn we de aanbiedingen ook gaan emaillen, ondertussen al naar meer dan 500 van onze klanten, en acties gaan houden op onze Facebookpagina waarop we nu al 1700 likes hebben verzameld. Vooral de Facebook acties vinden onze klanten erg leuk, we krijgen er veel positieve reacties op in onze winkel. We zijn er erg blij mee en het is nu ook gewoon handig om iemand te hebben die je feedback kan geven op marketing ideeën en helpt met de uitvoering.Erik Vos, Eigenaar van Slagerij de Vos
Ik had al een website maar er stond maar weinig op, in overleg met Lokaal Online besloten om een nieuwe website op te zetten die gemakkelijker te onderhouden is voor mijzelf. Helaas kom ik er nog steeds tijd voor tekort dus nu doet Lokaal Online dit voor mij, wekelijks staan de nieuwe aanbiedingen erop en ik krijg regelmatig bestellingen voor fruitmanden, echt super! Lokaal Online zet ook de Facebook acties op mijn pagina (1100 likes!) iedere week kunnen er fruit en groentemanden worden gewonnen, en we krijgen er honderden reacties op superleuk toch!Johan Alphenaar, Eigenaar van Alphenaar de Groentespecialist
Johan Alphenaar

Johan Alphenaar

Websites Alphenaar De Vos Dikke Draai

WAARMEE KAN LOKAAL ONLINE UW BEDRIJF VAN DIENST ZIJN?

EEN NIEUWE WEBSITE

Een  nieuwe website speciaal voor Lokale Ondernemers inclusief vele extra’s zoals op maat gemaakt Online Marketing Advies! Geschikt op Mobiel, Tablet & PC!

EMAIL MARKETING

Aanbiedingen e-mailen en direct contact onderhouden met uw beste klanten! Zorg ervoor dat uw klanten altijd op de hoogte zijn van Acties & Aanbiedingen!

WEBWINKEL MET iDEAL

Webwinkel beginnen of toevoegen aan uw website? Nu inclusief iDeal Integratie! Begin uw producten online te verkopen of laat klanten online eten bestellen!

HOGER IN GOOGLE

Ook wel SEO genoemd, wilt u hoger komen in Google voor bepaalde zoekwoorden? U zult het aantal bezoekers snel zien toenemen bij een hogere notering!

FACEBOOK MARKETING

Vind uw klanten voordat ze u vinden! Super gericht adverteren op uw doelgroepen! Facebook is de ideale online plek om nieuwe klanten te vinden!

GOOGLE ADVERTENTIES

Adverteer op populaire zoekopdrachten en zie de bezoekers toenemen op uw website! Gericht adverteren naar mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten!

Uw website moet voor u aan het werk gaan om meer leads te vinden, meer omzet te draaien en uw bedrijf online verder te helpen groeien.

 • Bijvoorbeeld door offertes binnen te halen voor uw bedrijf
 • Direct producten uit uw winkel verkopen via een webwinkel
 • Ervoor zorgen dat klanten uw week aanbiedingen kunnen zien
 • Afspraken en Reserveringen plannen voor uw bedrijf
 • Online eten bestellen en gaan bezorgen in uw stad
 • & alles promoten via Google en Facebook.

Geef klanten de mogelijkheid om hun email adres achter te laten en u zult verbaasd zijn hoeveel mensen liever uw aanbiedingen en acties per  e-mail ontvangen!

Online Marketing biedt zeer veel mogelijkheden, tijdens uw 1e consult geven we u een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden en enkele voorbeelden voor uw bedrijf!

Vraag geheel vrijblijvend uw 1e consult aan!

Kom erachter wat de mogelijkheden van online marketing voor uw bedrijf zijn!

Maak een Afspraak

LOKAAL ONLINE 2015