DE DIKKE DRAAI

Bowling Partycentrum & Restaurant in Surhuisterveen

Home > Portfolio > Websites > De Dikke Draai

PROJECT INFORMATIE

Klant: De Dikke Draai
Door: René Zuiderveld
Datum: Juni 2014
Werk: Website, Email Marketing, Facebook Pagina

Bekijk de nieuwe WebsiteBekijk de Email CampagnesBekijk de Facebook Pagina

WEBSITE MET EMAIL MARKETING EN EEN FACEBOOK PAGINA

De oude website was door het formaat beperkt qua inhoud, er stonden weinig foto’s op en de website was ongeschikt voor mobiel of tablet. De Facebook pagina had nog maar weinig likes en werd niet veel gebruikt, email marketing werd ook nog niet gebruikt alhoewel er een flink bestand aan email adressen aanwezig was.

De nieuwe website is geschikt voor mobiel en tablets, is makkelijker uitbreidbaar met nieuwe pagina’s en acties en beschikt over meer ruimte voor de inhoud van de pagina’s. Foto’s van verschillende arrangementen en activiteiten zijn toegevoegd aan de website en het is de bezoeker makkelijker gemaakt om een reservering te plaatsen.

De Facebook pagina is aangepakt en met 2 grote acties is het aantal likes inmiddels al boven de 1100 gegroeid, er wordt nu vaker nieuwe inhoud geplaatst en Facebook is een belangrijke bron geworden voor nieuwe website bezoekers.

De 1e email campagne is ondertussen ook verzonden met succes!

Wat vindt de klant zelf van het resultaat?

Bij Lokaal online ben je altijd up to date online. Korte lijnen, altijd bereikbaar en de perfecte mix van prijs en kwaliteit! Lokaal Online heeft voor ons een nieuwe website gemaakt in onze huisstijl die goed leesbaar is op mobiel en pc en onze vindbaarheid op Google heeft verhoogt! Onze klanten boeien en binden is een belangrijk doel voor ons en met leuke Facebook acties en professionele mailingen & de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken aan onze website is lokaal online hierin zeker geslaagd! Dik tevreden!Binne Postma, Eigenaar van De Dikke Draai
Binne Postma De Dikke Draai

Binne Postma

Bekijk de website, acties en statistieken van dit project

draaisite

email campagne

facebook actie

facebook actie 2

facebook pagina

Ook interesse in een nieuwe Website of Facebook pagina? Neem dan contact met mij op!

Maak een Afspraak

LOKAAL ONLINE 2015